Barbatii care spun intotdeauna „DA” si „Ai dreptate iubito”, sunt doar niste exemplare fara personalitate ale speciei.
Un barbat care e deranjat ca tu castigi mai mult decat el, este doar un misogin frustrat!
Barbatul caruia i se pare normal ca femeia sa spele, sa calce, sa faca curatenie si mancare, iar el nu misca nici macar un deget, e baietelul care a fost intotdeauna agatat de fusta mamei. Crezi ca se va indesprinde prea usor?
Barbatul care doarme cu tine in acelasi pat, dar cu mainile pe langa corp, habar nu are ce sa faca nici cu el si nici cu tine. Ce sa mai vorbim despre crescut copii, caci de facut e simplu pentru toata lumea … aproape toata lumea.
Barbatul care iti cere sa fii ca trasa printr-un inel, mereu aranjata si dichisita, din varful firului de par pana la degetul mic de la piciorul stang, de regula ori este supraponderal ori unul care habar nu are ca dungile nu au ce cauta langa carouri.
Si nu, femeia nu isi doreste un barbat supus si nici un bou infatuat, misogin si frustrat. Depinde de femeie! Acum vorbesc despre femeia pe care inca o conduce capul si nu lesa partenerului sau buzunarul lui.
Femeia isi doreste un barbat echilibrat si nu unul care fuge. Da, in zilele noastre, barbatul fuge de orice de parca si-ar dori cineva sa-l prinda. Stai, I catch the idea: nimeni nu vrea sa fie ” prins”. I got it. You are a runner … oh no, you are a loser baby.

Disclaimer: Daca nu va incadrati, nu va simtiti nici jigniti va rog.

Image

Anunțuri