Ma tot intreb de ce voi barbati incercati sa intelegeti femeia?

Femeia e un ansamblu de ganduri, de trairi, de vise, trecute, viitoare si prezente. Femeia este pajistea de flori in care te plimbi imbatat de culori, de miros, de un tot, dar pe neasteptate tot te mai inteapa cate un ciulin, nu stii de unde, nu stii nici cum. Femeia este mierea care iti unge sufletul atunci cand glicemia iti scade. Femeia este vara care iti inunda trupul de caldura dupa iarna. Femeia, nu este floarea care se usuca si piere, pentru ca femeia infloreste, are puterea sa infloreasca din nou si din nou, de te intrebi de unde si cum?

De niciunde dragii mei. Suntem atemporale, toate la fel si toate altfel.

Iubim sa fim iubite si ne sufoca prea multa dragoste.

Adoram sa primim atentie, o cersim, ingenunchiem in fata ei de emotie, dar niciodata nu este indeajuns.

Ne imbata privelistea unui barbat asortat de la dunga cea mai fina de pe camasa si pana la sosete, cu parul musai aranjat dar intr-un neglijee, cu o barba rasa dar totusi nerasa, totul cu gust si bun gust, la care adaugam si parfumul acela care il avem mereu in nas oricat de mare departarea.

Parfumul pe care il lasati pe perna … ahh … cat de bine este.

Sunteti aici chiar si cand nu mai sunteti.

Iubim o data si de mai multe ori si de fiecare data mai mult, mai bine si mai frumos.

Ne putem lua 5 rochii care pentru voi sunt identice si la fel iar pentru noi atat de diferite.

Vom arde mancarea in cuptor pentru cina cea mai romantica si cea mai cea pusa la punct in cel mai mic detaliu pe care o vom transforma intr-un film SF la care finalul va fii mereu altul.

Dorim sa stim cand ne-am ingrasat, dar vai si amar cand o spuneti si cum o spuneti, dar oricat de fini si de subtili mainile noastre se vor pune tacticos una peste alta, iar buzele se vor injecta instantaneu cu botox. Va sfatuiesc sa faceti nimic, caci orice ati spune si orice ati face va fi folosit impotriva voastra din acel moment.

Vom adora zile in doi, dar ne vor exalta iesirile cu prietenele.

Vom munci de cu zori si pana-n seara fara sa ne plangem, ne vom urca pe cele mai inalte tocuri doar pentru a va excita si imbata privirile, dar vom lacrima ca niste copii dupa geanta, rochia, unghia rupta, oja sarita, pantofii adorati.

Ne vom vopsi parul in aceeasi nuanta cu cea naturala, o vom numi schimbare de look. Vai si amar sa nu observati aceasta schimbare radicala si impresionanta care ne-a reeditat si renascut.

De ce? Pentru ca suntem femei.

Misterul feminin, persista si insista, caci are un sens fara vreo logica, si un nonsens urmat de logica.

Incercati sa ne intelegeti, avem nevoie, iar voi veti avea impresia ca ati elucidat misterul, doar cateodata, sau poate o gasiti macar pe Elodia.

20130822-130723.jpg

Anunțuri