Cu timpul uiti.
Cu timpul uiti ca ai fost copil, iar copiii din ziua de astazi nu mai stiu sa se joace, nu mai stiu ce-i ala sotronul, de-a v-ati ascunselea, leapsa, tara tara vrem ostas, frunza si-alte cate si mai cate.
Cu timpul uiti ca ai fost adolescent, unul razvratit, unul care nu se uita in gura parintilor, caci vorba ceea ce stiu ei.
Cu timpul ai inceput sa fii acelasi batran iar cei din generatia de astazi nu mai recunosc valoarea dom’le, nu mai au pic de respect.
Cu timpul uiti ca ai iubit si te-ai dat cu totul unuia sau uneia care era totul, inceput si sfarsit pentru tine, viata incepea cu ea/el si se termina tot acolo, cu o viata inainte si cu multi copii.
Cu timpul uiti ca ai plans cu capul in perna sa nu te vada nimeni si sa nu te stie nimeni, dar astazi esti mare si puternic.
Cu timpul uiti ca au existat vremuri in care faceai cheta pentr-o sticla de cola din care beau 10 guri, iar astazi iti bei ceafeaua-n centru’ vechi, pe Dorobanti, pe Decebal.
Cu timpul uiti ca tenesii din piata cumparati de mama iti erau indeajuns, dar astazi ai inlocuit 30 de lei pentru 300 la Converse, doar pentr-o eticheta.
Cu timpul critici ca’s oameni care’s singuri in lumea asta si le cauti nod in papura, cum de se poate, au ei o problema, si uiti ca au fost vremuri cand umblai singur pe strazi pierdut, in cautarea jumatatii, doar doar de-o aparea.
Cu timpul ii critici p’aceia care sunt sambata de sambata in club, ce viata fara sens si rost, dar uiti ca ai trait candva si tu asemenea.
Cu timpul te asezi la casa ta si-i critici pe aceia care traiesc cu parintii inca, dar uiti ca iti numarai ultimii bani pentr-un pachet de tigari, ce daca nu aveai si de mancare.
Cu timpul uiti ca ai parasit fara sa te uiti in urma pe-acela care iti striga cat te iubeste, si-acum ii privesti cu dispret pe-aceia care-o fac.
Cu timpul devii o stanca rece si nemiscata dar uiti cand ochii ti se umpleau de lacrimi la un film romantic.
Cu timpul uiti ce si cat si cum ai fost si ce-ai simtit si devii cu voie sau fara de voie la un moment dat un ipocrit. Acela pe care il critici astazi nu uita ca ai fost candva si tu.

20130808-130156.jpg

Anunțuri