Tratat de filosofie a vietii, „de la spiritual la carnal”, aidoma ne intoarcem.
Sute si mii si milioane de filmari si filmulete, carti, poze si poznici care te-nvata ce si cum, ba chiar si unde.
Cum sa-ti orientezi aratatorul la 180 de grade si firele de par de la stanga catre dreapta si nu invers caci se schimba senzatia si placerea fuge si orgasmele cu tot cu ele.
Totul este scris, frumos filosofat. Se prezinta arhitectura gotica si neomodernista a unui falus si renascentismul ancestral al vulvei.
Exista o sumedenie de cartulii bizare si hilare care te invata ce gandesc femeile cand dorm si cand mananca, ce gandesc barbatii in timp ce isi maseaza zona inghinala in vazul lumii ca doar is barbatii ce mama ma-sii.
Si vei afla care este calea catre o viata perfecta, cum sa devii un lider de invidiat, cum sa gatesti, cum sa te speli, cum sa mananci, cum si cum si cum.
Si toate pentru a deveni un om perfect cu o viata perfecta.
Totul doar sa urmezi cu sfintenie pasii din carti, dar ai grija, ia si personajele si viata lor cu tine, daca poti si autorul, impatureste-i pe toti bine si fa-i te rog curpapir.
Omule, cartile’s facute sa se vanda, iar noi ne americanizam (a se citi ” indobitocim”) pe zi ce trece.
De ce??
Pentru ca’s altii mai destepti ca noi.
Pentru ca exista probleme.
Pentru ca exista disperarea de a iesi dintr-o viata de cacat, cu momente de cacat, cu totul de cacat.
Cand esti intr-un picaj artistic, cand te uiti in oglinda si te privesti si nu stii cine’i ala, este un moment de cacat.
Cand mergi precum Robocop la job si nu la munca, la serviciu, la job oameni buni, sau mai birou.
– Un’ te duci?
– La birou.
No ce fain.
Si la tine e aerul conditionat, conditionat de altii nu?? Ba le e frig, la e cald. Nu’i bai asa treaba, conditionat n-ai inteles??
Asa si cartile americanizate. Faci ce scriu eu, ai descoperit secretul si de maine vei incepe o noua viata.
Nu conteaza ca te-ai nascut acum 50 de ani, caci de maine vei incepe o noua viata.
Ti s-a facut mana „lingurita” de cat ai tot cerut si ai primit in partile dorsale. Esti tabacit de viata peste tot. Citeste kamasutra si vei avea orgasmul vietii tale, mult asteptat si dorit.

Cartea, dezvolta vocabularul, te ajuta sa comunici inteligent si inteligibil, viata ti-o dezvolti de unul singur. Experienta ti-o da viata, iar viata nu-ti curge dupa tipare.

Asa ca fa dragoste, iubeste, munceste si traieste, dar totul ca la carte.

20130806-012253.jpg