De data aceasta am ales sa scriu impreuna cu voi.
Rog completarea spatiilor de tipul ” (….) „.

Realitatea zice iar sufletul contrazice.
Si totusi exista (….)

Amarul sufletului, dezamagit, pierdut conduce catre?
(….)

Acolo unde asteptarile nu sunt satisfacute intervine (….)

Acolo unde realitatea pe care o ai astazi si maine dispare aduce cu sine (….)

Modalitate de exprimare a tristetii. (….)

Modalitate de exprimare a unei stari comice sau a nervozitatii. (….)

Moment de beatitudine, de usurare, de implinire a ceva. (….)

Aduce cu sine introspectie, analiza, dar poate fii si o modalitate de exprimare a tristetii, de retragere catre sine. (….)

Rana produsa de lumea exterioara te conduce catre carapace, asemenea unui melc.

Teama ca ceea ce spui este gresit, complexe, stima de sine scazuta. Atunci cand te regasesti aici timbrul vocii tale este (….)

Nevoia de a te face auzit, modalitate de a te impune in fata celui de langa tine negasind alta varianta imediata, iritare, enervare. Conduc catre utilizarea involuntara/voluntara a unui timbru (….)

Expunere relaxata a propriei fiinte cu ganduri, sentimente fara a le plia pe principiul: ” Iti spun ceea ce vrei sa auzi”. Oboectivitatea aduce cu sine (….)

Prezentarea deformata a realitatii, evitarea expunerii propriei fiinte, sau prezentarea ei asa cum se considera ca cei din jur ar prefera sa fie. Aduce cu sine si conduce catre ipocrizie si toate acestea pot ingloba (….)

Noutatea in general naste un asemenea sentiment, dorinta de a te face placut sau de a avea castig de cauza in relatia cu ceilalti poate conduce la acelasi sentiment/reactie; un interlocutor ce simti ca te domina, lipsa increderii in propria persoana te poate face mai (….)
Iar sentimentul este (….)

Reclame