Al dracu vis tampit ca v-as lasa pe toti sa priviti prin ochii mei. Sa vedeti lumea prin aceleasi dioptrii ce vad in voi tot ce e frumos.

Ochii astia verzi ce simt in spatele mitocaniilor si lipsei voastre de bun simt multa frustrare si multe griji si o viata grea ce lupta pentru un tampit de vis.

V-as trimite la pachet sufletul sa va priviti intre voi cu mai multa caldura. Sa nu mai fiti salbatici si rai.

Va fac cadou urechile astea de Dumbo sa aveti puterea sa ascultati vorbele voastre grele in sufletele idiotilor care va enerveaza ca se inghesuie dimineata in metrou, care va macina nervii in trafic, prietenilor care va freaca la icre „Ba, ne vedem diseara in centrul vechi da?”, parintilor ce va intreaba indiferent de varsta: ” Ai mancat ceva mama azi? Ce se mai intampla la tine la serviciu? Ajungi tarziu acasa?”, sefilor care va dau deadline-uri cu EOY (end of yesterday), colegilor care insista sa fiti o echipa, cersetorilor care stau de placere sa aiba bani de-o paine, batranilor pe care ii injurati in gand ca cer un loc sa se aseze samd (si altora mai dobitoci).

Enervati-va cand dobitocii astia va critica fara niciun drept, caci ei nu traiesc in locul vostru, dar aduc la suprafata frustrarile alea care nu va mai dau pace. Sunt oameni rai ce lasa rostite-n gura mare gandurile voastre secrete pe care nimeni nu le cunoaste, si voi nu va puteti impaca.
Dar ei, o spun asa de franc. Ai naibii oameni rai!!!

Si te duci, te privesti in oglinda si refuzi iarasi sa te vezi asa cum esti!!!

Aduna nervi, frustrari, complexe.
Felicitari!!!
Esti tot ceea ce iti doresti sa fii!!

Esti atat de tampit incat nu pricepi ca tot ce te doare la ceilalti, vezi in tine, tot ceea ce te enerveaza la ceilalti regasesti in atitudinea ta.

Ai fost, esti si vei mai fii omul pe care il detesti din ceilalti.
Accepta-te !!!
Vrei zambete? Zambeste, dar nu uita ca ai raspuns posac de multe ori.
Vrei sa fii iubit? Iubeste, dar nu uita ca ai parasit candva fara sa iti pese.
Vrei sa fii respectat? Respecta, dar aminteste-ti de cate ori ai depasit linia respectului.
Vrei sa nu mai fii ranit? Fii empatic, dar nu uita de cate ori nu ti-a pasat de cel din fata ta.
Vrei sa fii un batran simpatic? Respecta-i pe cei ridati de ani, nu-i privi cu reticenta ca’s trecuti si depasiti de secolul vitezei. Vei ajunge si tu albit de vreme, si sa vezi atunci.

Ai sufletul miop si ochii reci, dar mai ai o sansa pentru a scapa din visul tau tampit!!

Anunțuri